Visninger: 1

Pedersdal Grundejerforening har indgået en aftale som giver 15% rabat på køb af maling og tilbehør i Flügger Farver, Guldborgsundcentret 16, 4800 Nykøbing Falster. 

Du skal blot oplyse, at du kommer fra Pedersdal Grundejerforening.
God fornøjelse.

Visninger: 29

God nyhed som Pedersdal og Marielyst Grundejerforening
har kæmpet for i mange år

 Inden nytår er det tilladt at cykle på Det Falsterske Dige. 
Det fastslår formand for Guldborgsund Kommunes teknik- og miljøudvalg Flemming Jantzen (V).

Read more
Visninger: 3

Nye hastighedsgrænser

"Du kan som udlejer med fordel udskrive informationsbrevet og lægge det til dine lejere, ønsker du et lamineret skilt til at hænge op på opslagstavlen i huset, kan du på PGF’s hjemmeside under Kontakt - Kontakt til Pedersdal Grundejerforening- udfylde formularen, så lægger vi det i din postkasse. Skriv Hastighedsskilt som beskedtekst."

Visninger: 48

Arbejdet på Sølvpoppelvej vil vare ca. 1 måned endnu.

Den er til at køre på nu, dog er indkørsel fra Bøtø Ringvej kun tilgængelig for personbiler. Skal der lastbiler til stykket under reparation, kan de med fordel køre enten af Tjærenellikevej eller Tidselvej/Tjærenellikevej. 

Read more
Visninger: 33

Cykelferie - Cykelruter - Cykelkort  - Aktiv cykelferie på Lolland-Falster for far, mor, børn og bedsteforældre.

Vælg selv mellem 7 forskellige ruter f.eks. Lilla rutte Gedser, Gul rute Nysted, Rød rute Sakskøbing, Blå rute Sundrute, Orange rute Østfalster, Grøn rute skovtur

Se mere på dette links:  http://cykelblomsten.dk/historie/ 

Visninger: 121

Det er sommer og Bøtøskoven er klar til at tage imod de besøgende. "Vi har fået lavet skoven klar til turisterne", udtaler Leder af Natur Frederik Cordes. Der er blevet sat borde og bænke sæt op, ligesom vi har fået sat stipæle op og markeret ruter rundt i skoven.
Der er indtil videre lavet to ruter på hhv. 2,5 km og  5,0 km. Vi har også fået udarbejdet en midlertidig folder, som kort forklarer om naturgenopretningsprojektet på dansk, engelsk og tysk samt viser ruterne.

Read more
Visninger: 99

Generalforsamling 12/8– 2017 kl. 10:00
Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling
Lørdag den 12. August 2017, kl. 10:00 på Marielyst Kro, Marielyst Strandvej 32, 4873 Væggerløse.
Der serveres kaffe og rundstykker fra kl. 09:30

Read more
Visninger: 124

Begejstringen var stor og engagementet ligeså, da følgegruppen for projekt Bøtøskoven for første gang tirsdag trak i arbejdstøjet. Følgegruppen startede med en rundvisning i skoven, hvorefter det stod på intensivt møde og gruppearbejde på Mejerigården. En af gruppens første opgaver var at komme med forslag til aktiviteter til en Friluftsplan for området.

Read more
Visninger: 155

Pedersdal Grundejerforening består af 627 matrikler grunde hvoraf enkelte er dobbeltgrunde.

Vi har ca. 400 medlemsoplysninger, men har du ændret adresse, mail, og telefonnummer eller slet ikke tilmeldt dig, så er det måske på tide, at sende de nye oplysninger til os. Vi er netop i gang med at opdatere vores medlemskartotek til den nye hjemmeside.

Læs mere
Visninger: 140

I anledningen af, at Den Danske Naturfond har erhvervet Bøtø Plantage og i samarbejde med Guldborgsund Kommune nu igangsætter et større naturgenopretningsprojekt, var interessenter inviteret til reception, søndag 26/3.
Lauritz B. Holm-Nielsen, Formand for Den Danske Naturfond og John Brædder, Borgmester Guldborgsund Kommune bød velkommen og præsenterede naturgenopretningsprojektet.

Læs mere
Visninger: 128

Den Danske Naturfond har købt naturområdet Bøtø Plantage på det sydlige Falster for at omdanne 150 hektar mørke granbevoksninger til lyse skove med åbne sletter, der afgræsses af kvæg og vildheste.

- Det er helt fantastisk, at Naturfonden nu køber dette område og åbner det for offentligheden. De planer, der er lagt for området, vil give et kæmpe løft til Sydfalster, men også til resten af vores landsdel.

Læs mere
Visninger: 118

Sten fra Marielyst Turistforening har brug for frivillige til at hjælpe med flagning på Marielyst.

Det tager ca. en halv time at sætte flag op/tage dem ned.

Se datoerne her, hvor du også kan tilmelde dig til en eller flere datoer.

Læs mere